Over

Op deze pagina vind je meer informatie over het Discovery Panel. Als je je aanmeldt bij dit panel, stellen wij je door middel van diverse onderzoeken vragen over de zender Discovery, de programmering en wat je denkt dat we anders kunnen doen om de zender nog aantrekkelijker te maken.

Niet alle onderzoeken gaan over de zender zelf, sommige onderzoeken gaan ook over jouw persoonlijke situatie en over actuele onderwerpen. Het panel geeft ons inzicht in de kijkers van onze zender, over wat jou interesseert, over onze doelgroep, over jou! Kortom: je kunt je mening geven en invloed uitoefenen.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

Het wijzigen van de gegevens kan door in te loggen op de website www.discoverypanel.nl (rechts bovenaan de pagina). Na het inloggen kun je bij ‘Mijn gegevens’ je persoonlijke gegevens wijzigen.
Door bij het inlogformulier op "Wachtwoord vergeten?" te klikken.
Deelnemers ontvangen een uitnodiging per mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek. Via een speciale link kom je direct bij de vragenlijst. Hoe vaak je een vragenlijst krijgt, is afhankelijk van verschillende persoonlijke factoren zoals leeftijd, geslacht, woonplaats etc. Gemiddeld ontvang je eens in de twee maanden een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek.
We verwachten dat als je je aanmeldt, je een actieve bijdrage levert aan ons panel. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als je aan elk onderzoek mee wilt doen, maar we verwachten dat je ten minste 1x per jaar deelneemt.
Bij elk onderzoek maak je kans op prijzen. De prijzen kunnen per onderzoek verschillen en worden vooraf bij elk onderzoek bekend gemaakt. Na afloop van het onderzoek worden de prijzen verloot onder de deelnemers. Winnaars worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.
De resultaten van de onderzoeken worden gebruikt voor interne analyses zodat wij Discovery beter kunnen afstemmen op de wensen van onze kijkers. De resultaten worden altijd op geaggregeerd niveau (bijvoorbeeld per groep kijkers) bekeken en zijn niet ter herleiden tot een bepaald persoon. Alle uitkomsten worden vertrouwelijk behandeld.
Het Discovery Panel respecteert de privacy van panelleden. Zowel gegevens uit onderzoek als persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. De informatie wordt anoniem verwerkt en gerapporteerd.
Je kunt je afmelden door middel van de volgende link: https://www.discoverypanel.nl/panel/afmelden

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag dan zo spoedig mogelijk