Informatie

Informatie

Informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over het Discovery Panel. Als je je aanmeldt bij dit panel, kunnen wij je vragen stellen over de zender Discovery, wat je van de programmering vindt en wat je denkt dat we anders moeten doen om de zender nog aantrekkelijker te maken. Niet alle onderzoeken gaan over de zender zelf, sommige onderzoeken zullen gaan ook over jou persoonlijk en over actuele onderwerpen die we regelmatig onder de aandacht brengen. Kortom: je kunt je mening geven en invloed uitoefenen.

Aan de andere kant stelt het panel ons in staat meer te weten te komen over de kijkers van onze zenders, over wat jou interesseert, over onze doelgroep, over jou! De resultaten van de onderzoeken worden vertrouwelijk behandeld.

Wil je nog iets weten over het Discovery Panel? Hieronder vind je de meest gestelde vragen met daarop het antwoord. Heb je een andere vraag, neem dan contact met ons op. Wij zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Q: Hoe kan ik mijn gegevens (bv. e-mailadres) wijzigen?
A: Het wijzigen van de gegevens kan door in te loggen op de website (www.discoverypanel.nl). Bij ‘Mijn gegevens’ kan je de persoonlijke gegevens wijzigen.

Q: Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?
A: Klik op het inloggedeelte rechtsboven op ‘Wachtwoord vergeten’. Het wachtwoord wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd.

Q: Hoe vaak krijg ik een onderzoek?
A: Deelnemers ontvangen een uitnodiging per mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek. Via een speciale link kom je direct bij de vragenlijst. Hoe vaak je een vragenlijst krijgt, is afhankelijk van verschillende persoonlijke factoren zoals leeftijd, geslacht, woonplaats etc. Gemiddeld is het 1 of 2 keer per maand.

Q: Hoe kan ik me afmelden?
A: Je kan je afmelden door middel van de volgende link: https://www.discoverypanel.nl/afmelden

Q: Wat is de beloning voor deelname?
A: Bij elk onderzoek maak je kans op prijzen. De prijzen kunnen per onderzoek verschillen en worden vooraf bij elk onderzoek bekend gemaakt. Na afloop van het onderzoek worden de prijzen verloot onder de deelnemers. Winnaars worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld en vermeld op de website (www.discoverypanel.nl).

Q: Wat is het privacybeleid van Discovery Panel?
A: Discovery Panel respecteert de privacy van panelleden. Zowel gegevens uit onderzoek als persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. De informatie wordt anoniem verwerkt en gerapporteerd.

Mythbusters
Biggest and Baddest